Hyrskynmyrskyn

Treenattiin kauheessa pyryssä ja tuulenmyräkässä, yh hyh. Kädet oli jo minuutin jälkeen jääpalikat, vaikkei mittari näyttäny ku -2. Otettiin luoksaria, temponvaihtelua, tooosi lyhyt paikalla istu sekä ruutua.

Luoksari

Stoppia taas ohjelmassa. Oli oikein nättejä. Itse luoksetulo oli aika hidas, alan kohta kyl olla sitä mieltä, et toi on jo liikaa. Vaik nopeasti tuon vauhdin kyllä takaisin saa, sitä en yhtään epäile. Onneksi se ei kuitenkaan itse stoppia ennakoi, se menee tasaista vauhtia koko ajan ja lyö liinat lukkoon, kun näytän käsimerkkiä. Kerran vapautin suoraan. Lopulta päätin vähän vielä pidentää liikettä ja otin maahanmenon vielä perään. Pelkäsin, et se karkaa pallolle stopin jälkeen, mut hienosti oli kuulolla. Ensi kerralla otan pari suoraa luoksaria muistutuksena. Loppua vois kans tehdä.

Seuraaminen

Teemana temponvaihto. Tällä kertaa juoksu oli tosi nättiä, naksutin pari kertaa oikein onnistuneesta seuraamisesta! Kiinnitin itse huomiota askelnopeuksiin, on hankalaa siirtyä kävelystä hitaaseen ja sen jälkeen normikävelyyn, meinaan aina vaihdella normiseuraamisen tempoa. Zero oli hyvin mukana, vaikken antanut käskyä.

Paikalla istu

Otin tosi lyhyen, lähinnä halusin testata ja ottaa sitä alkua. Zerolla ei oo mitään virittelysanaa vielä, enkä voi sanoa istu, koska se tarkoittaa liikeestä istumista. Sanoin et paikkis, ja käskynä vaa istu. Näytti jotenkin tosi alakuloiselta kun jätin sen, menin tyyliin kymmenen metrin päähän ja takas, koska oli kylmää. Pitää ottaa joskus lisää, muistan ainakin ennen että se olisi harrastanut maahan valumista kyllästyttyään :P

Ruutu

Toimi tosi hyvin sillä edellisellä alustalla, ei mitään ongelmaa. Iloinen ja reipas jopa ylipitkältä matkalta. Päätin sitten pienentää taas alustaa. Toimi edelleen moitteetta. Sit tein virheen. Olisi pitänyt lopettaa tuohon. Päätin kuitenkin vähän testata sitä ja siirsin ruudun. Sit se ei enää meinannut muistaa asiaa, tarjosi vanhanaikaisesti tötsii, eikä ollut tajuta. Näytin alustaa, ei silti muistanut. Musta tuntuu, että tuo tötsien tarjoominen on sille vaan sitkee tapa, en oo varma, käyttääkö se ollenkaan aivoja tehdessään tuota. Siltä oikeesti vähän tuntuu, kun ei tuo paikka muutenkaan tunnu uppoavan. (siis puhun nyt ajasta ennen kosketusalustaa). Noh, lopulta sain toimii, kun näytin sille, otin pari kosketusta ihan lähietäisyydeltä ja lähetin sit ruutuun muutaman metrin päässä. Ensi kerralla lisää, sit pitää vaan selkeästi näyttää eikä mitään häiriöitä ympärillä.

Ensi kerralla: 

- Suoraa luoksaria
- Luoksarin loppua
- Temponvaihtelussa itse kiinnitettävä huomiota tempoon.
- Paikalla istumisessa pidennä aikaa reilusti.
- Ruutua lähempää ensin, näytä alustaa, ei häiriöitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa