Onko kukaan nähnyt bordercollienkorvia?

Mä oon nyt ihan tykästynyt tohon Metlan pihaan. Siel on mukava treenata ja sinne on kiva kävellä, kun se menee pellon poikki. Voi päästää mustavalkoisen irti. Siellä oli tänään kivasti myös häiriötä. Ihmisiä tuli rakennuksesta ulos, lenkkeilijöitä käveli ohi ja muutama koiraki käveli siitä.

Ruudun luoksari

Yllättävän vaikea oli taas. Ei oikeen hakeutunu heti kunnon seuraamiseen, vaan jäi kauas. Tein namin kaa sillai et näytin ja sit meni paremmin. Kerran tuli väärälle puolelle, mitä himskattia?! No, mut vähän pitää viel hinkata, kyl tää saadaan pian kuntoon. Tuntui, et paikalta sen oli jopa hankalampi hakeutua sivulle oikeinpäin, kuin tuollee liikkeestä. Pitää treenata kotona.

Ohjattu

Muuttelin vähän mittoja, et oppis menee sivullepäin. Eka otin pari kertaa molemmille puolille suoraan sivulle pallolle. Sit laitoin kapulat n. 14 metriä toisistaan ja n. 7 metriä merkistä. Meni tosi kivasti, paitsi et edelleen tuli kyl suoraan kapuloille merkiltä. Meni kuitenkin niin kivasti et laitoin keskikapulan muutaman tuumaamisen jälkeen. Näytin Zerolle tosi selkeesti reunakapulat ja keskikapulan tiputin vaivihkaa. Luulen, et se ei edes huomannut keskikapulaa. Aattelin kokeilla nyt niin, et lyhennän joka kerta etäisyyttä hieman, niin että ne on lopulta niin lähekkäin, et se joutuu oikeesti miettimään, minkä hakee. Mut pikkuhiljaa edetään...

Kaukot

Voisin yhtaikaa sanoa sekä jee että huoh. Eka jee-osuus: Otin seisomasta maanhan ja meni tosi hienosti. Lähes kaikki oli puhtaita vaihtoja, kerran liikahti toinen etutassu hieman, mutta kelpuutin. Lisäsin vähitellen etäisyyttä, kunnes olin n. 10 metrissä. Ei ongelmaa. Tää alkaa kyl sujua. Sitten huoh-osuus: mun koiralta on hävinny korvat johonki! Jostai täysin käsittämättömästä syystä eka istumaannousu oli ihan täysi mahdottomuus. Sitä sitten hinkattiin oikein olan takaa. Ei noussut. Ei sitten millään. Huomautin muutaman kerran, oli ihan sen näköinen et joo okei, ja näytti kyllä yrittävän. Mut ei noussut siltikään. Siis mitä ihmettä ja kummaa? Oliko niin ihmeellinen juttu, että mä en näyttänyt käsimerkkejä? Kyllähän se nyt istu-käskyn osaa! Huoh. Sit jossai välis se tarjosi koko ajan seisomista. Ei istunut yhtään, seisoi vaan. Tänään treenasin lähinnä ilman käsimerkkei.

Nyt alkaa C.S.I. Näkemisiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.