Patologi tokoilee

Hahahah, oon kait lukenut liikaa patologiaa, kun eilisen postauksen otsikoksi tuli auringonpaisetta, eikä paistetta :DD Korjasin nyt asian :D

Tänään oltiin taas samassa paikassa ja jälleen auringonvalossa, tästähän voisi melkein tulla tapa :) Otettiin seuraamista, ruutua, ohjattua ja kaukoja.

Seuraaminen

Lyhyitä pätkiä ja käännöksiä, myös juoksussa. Juoksussa vasurille oli taas kauheeta vääntöä. Oikealle hieman löysä. Lopulta hieman pitempi pätkä, oli oikein hieno, myös temponvaihtelut.

Ruutu

Ai että pienellä bordercolliella on taas vaikeeta, kun yhtäkkiä eteen laitetaan ihmeelliset nauhat häiritsemään. Ei voi pikkuinen ymmärtää, että sama kosketusalusta on siellä edelleen. Tarjosi etureunaa ja tötsää ihan koko ajan. Aktiivisesti kuitenkin etsi paikkaa, kuitenkin enimmäkseen tarjosi juurikin sitä etureunaa, niin oli vaikea palkata. Pitää jaksaa raahata noita nauhoja mukana.

Ohjattu

<3 Tää alkaa toimia! Järjestyksenä v-v-o-v, kaikki muut kävin viemässä paitsi vikan, eikä empinyt yhtään! Ainoa mistä en nyt tykkää, on se et se menee kauhean suoraan sinne. Jos olis keskikapula, se ihan saletisti menis sinne. Tein lopuksi pallot sivulle, ihan muistutuksena, mut en tiiä tajuaako yhdistää. Vois kokeilla sillai, et tekee ylileveen, mut alipitkän, siis et kapulat on vaik 7m sivussa ja joku 6m  kaukana tai jotain.

Kaukoja

<3 <3 Mun pieni mustavalkoinen on niin superetevä! <3 Otettiin aluksi istu-maahan-istu-seiso vaihtoja. Olin unohtanut namit, ni laitoin lelun taakse. Sit otin maahan-seiso. Oli ihan täydelliset vaihdot! Vapautin jokaisesta. Lisäsin etäisyyttä 3-5-10 metriä. Oli edelleen ihan täydelliset! Yhtään ei liikutellut tassuja! Oli niin hyvät, et jätin siihen. Ensi kerralla otan seisomisesta maanan samalla tavalla. Tuo lelukin tuntui toimivan ihan ok, jotenkin Zero ei tunnu arvostavan namia niin kauheasti, jos se on siellä takana.

Ensi kerralla:

- ruudun luoksaria
- ohjattua eri mitoin
- Kaukojen seiso-maahan
- Juoksukäännöksiä
- Pyykkää treeniliivi. Yök.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa