Tokoo vähän kisanomaisemmin

Eilen pidettiin siis lepopäivä, tai ainakin melkein. Treenasin kotona ennen ruokaa tunnarikapulan kantamista ja kaukoja. Ekaa kertaa ikinä tuntui, että tuo saattaisi jopa oppia vielä joskus pitämään takakinttunsa paikallaan. Tämä on kuitenki aivan äärimmäisen varovainen arvio. Edelleen joudun auttamaan aika paljon.

Tänään tehtiin kuten suunniteltu, neljä liikettä kisanomaisesti putkeen. Sen jälkeen hinkkasin vielä jotain pientä.

Otin putkeen seuraaminen, liikkeestä istu, hyppynouto ja metalli.

Ennen "koetta" virittelin sen samalla tavalla kuin kokeessa. Otin liikkeestä istumista ja sivulletuloa lelulla eka ihan pätkissä. Istutin ja kävelin ohi, eikä millään pysynyt perse maassa. Lopulta huomautin kohteliaasti asiasta, jonka jälkeen se näytti ihan hakatulta katurakilta :( Sit otin viel namipalkalla sivulletuloo, kuten yleensä teen kokees. En oikeen tiedä miks.

Seuraaminen:

Aika pitkä kuvio, johon kuului myös juoksu ja hidas käynti ja käännökset joka suuntaan joka askellajissa. Kävely oli ihan ok, hieman tuntui seilaavan edelleen. Juoksu tuntui tosi löysältä, se oli tosi kaukana musta ja käännökset oli tosi löysät. Vasurille käännös ei toimi, parempi kuin ennen, mutta edelleen ruma. Pysäytys juoksussa ei toiminut, jäi seisomaan. Hitaassa käynnissä tempo on jotenkin mulle vaikea. Ja ylipäätään temponvaihtelu. Hitaan jälkeen normikävelykin on sellaista hiippailua. Hitaassa käännökset oli ihan ok. Keskittyi koko kaavion hyvin.Liikkeestä istu

Todella hyvä ja tosi nopeakin! Pysyi hyvin paikallaan.

Hyppynouto

Luovutus ei hyvä, jäi liian kauas. Ei kuitenkaan sylkäissyt, piti otteen, vaikka koskin kapulaan. Tein nyt itse liioitellun rauhallisesti. Muuten hyppynoudossa ei musta oo mitään ihmeellistä. Myös virittelyt toimii tosi hyvin.

Metalli

Muuten ok, paitsi luovutus oli vielä kamalampi. Jäi niin kauas, että mun oikein piti ojentautua että ylsin kapulaan. Tälle pitää tehdä jotain. Piti kuitenkin otteen suht hyvin täässäkin.

Ensi kerralla voisin tehdä niin, että kehun sitä liikkeiden välissä hieman vähemmän. En oikeen tiedä, missä kulkee raja, mutta kun luin evl sääntöjä, niin tuntui, että mä villitsen koiraa ihan liikaa liikkeiden välissä. Kisoissakin tuntuu, että kaikki muut totee vaan lyhyesti et "hyvä" ja jatkaa seuraavaan liikkeeseen... Jos Zero sitä paitsi oppii, et mun hiljaisuus on hyvä juttu, niin voin tavallaan säästää kehut, jos se tekee oikein hyvin tai vastaavasti piristää sitä, jos se on ihan mieli maassa...Tein vielä vähän lyhyitä juttuja.

Seuraaminen

Ensin naksuttelin paikkaa kävelyssä ja juoksussa. Pitää tehdä vielä paljon. Sit tein muutaman käännöksen juoksussa, koska ne oli jääny häiritseen. Sain paremmiksi, muttei vielä niin kuin haluan.

Hyppynouto

Kun kerran tuota estettä mukana raahasin, niin päätinpä kokeilla metallia. Tätä voisi treenata useamminkin, jotenkin näytti epävarmalta. Se piti kapulaa kiinni jotenkin oudosti, mikä ei kyllä sinänsä oo uusi juttu. Ehkä sen pitää vaan tottua pomppimaan kapulan kaa ja oppia, että siitä kannattaa pitää kunnolla kiinni, ettei kalise hampaissa... Pallon avulla otin vinoja heittoja, hyvin on kyllä oppinut hakemaan estettä. Kerran karkasi ilman lupaa, huomautin tiukasti, sillä tuo ei vaan käy. Sit se oli taas ihan hakatun rakin näköinen, eikä suostunut enää irtoamaan. Hain pallon, heitin uudelleen ja sit toimi... :P
Metallin luovutustakin tein pari kertaa, mutta sit se jäätyi sen verran, etten raaskinut tehdä enempää. Tuo vois kans ottaa kotiprojektiksi. Jälleen.

Ruutu

Pakkohan tätäkin oli ottaa. Ekalla kerralla se hämääntyi taustalla olevista tötsistä, enpä tietenkään edes tajunnu et ne oli siinä häiritsemässä. Ihan itse se kuitenkin älysi tarjota kosketusalustaa, kehuin kovasti, mutten antanut palloa. Seuraavat toistot olikin ihan loistavia. Otin myös niin, että se oli ruudun edessä, sekin alkaa pikkuhiljaa toimia. Kokeilin sit jotain uutta. Lähetin ruutuun, kävin palkkaamassa välillä namilla (ettei mene epävarmaksi paikasta), kutsuin pois ja pysäytin parin metrin päähän ruudusta. Lähetin uudelleen ruutuun ja kaveri hetkeäkään empimättä palasi alustalle mistä tulikin <3Ensi kerralla otan puukon mukaan ja pienennän alustaa hieman.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.