Treenaamassa kahden söpön herrasmiehen kanssa

Vihkin tänään ihan ikioman parkkipaikkamme käyttöön. En tykkää siitä paikasta yhtään, mutta en jaksanut raahata hyppyestettä pidemmälle. Ja autohan on hautautuneena lumeen kunnes joku armollinen ostaa mulle lapion.

Ohjelmassa hyppynoutoja, luoksaria, merkkiä ja seuraamista.

Hyppynouto - erityisesti vinot palautukset. Oli ihme hankalaa taas, täähän oli alkanut sujua hyvin! :( Jouduin monta kertaa sanoa palautuksessakin et hyppy, muuten tuli ohi. Hö. Luovutus parempi puulla, mut ei vieläkää täydellinen. Metallia tein kans, mut vaa pari kertaa. Ekalla heitin lumihankee, ni kaveri joutu kaivelee sen sieltä, toka kerta se ei halunnu nostaa. Pitäis oikeesti pitää huolta siitä, et kapula ei oo nii kylmä.

Luoksari - loppuosa. Oli oikein vauhdikas. Otin kerran eteen, oli oikeen hieno.

Merkki - vauhtimerkkiä. Vein pallon, se näki. Hyvinhän se meni. Sit kuitenkin ei tarjonnut enää paikkaa, vaan rupes etsii palloa, kun kokeilin ilman. Otin sitten lähietäisyydeltä paikkaa ja se tarjosi tosi hyvin, ensin se jätti vajaaksi, korjasi -> palkka, sit se tarjosi suoraan oikeaa paikkaa, tää on edistystä!!

Seuraamista - käännöksiä. Aika vähän hinkattii, oli sen verta hienoa. Oikealle käännös tuntui tosin ihmeellisen löysältä, täyskäännös sen sijaan oli ihan nätti. Vasurille se käytti tosi kivasti pyllyä ja täyskäännöskin meni oikein mallikelpoisesti. Otin vielä askeleita sivuille. Oikealle menee kivasti, mut vasemmalle on jotenkin hankala, en saa sitä oikein ennakoimaan, tarkoitus olisi, et nostan ensin vasemman jalan, et se tietää, mihin ollaan menossa ja sit vasta astun oikealla ristiin. No mut tätä pitää vaa treenata. Nyt mä vaan tyrkin Zeroa pois tieltä :P

Lainakoira Simba pääsi myös tekemään. Otettiin alo-hyppyä. Aluksi muutama toisto pallo hypyn toisella puolella, eipä ollut pienintäkään ongelmaa irrota esteelle. Sitten otin ilman palloa, tässä oli ongelma, että se tulee esteen sivulle, mistä en tykkää. Tää on nimittäin paha ongelma myöhemmin avossa ja siitä eteenpäin. Tein sitten niin, että olin itse melko lähellä estettä ja palkkasin namilla heti kun se oli hypännyt. Se pian tajusi kääntyä mua kohti ja jäi seisoo hypyn kohdalle. Muutaman toiston jälkeen uskalsin kokeilla ilman, että oon ite koura pystyssä esteen toisella puolella ja otin vähän etäisyyttä hyppyyn. Simbanen teki ihan oikeaoppisen hypyn, jäi vapaaehtoisesti seisomaan juuri niin kuin halusin :) Pitää kuitenkin vahvistaa vielä lisää, voisin ottaa huomenna muutaman toiston ennen koulua...

Otettiin myös ruutua, tein lähinnä vauhtiruutua pallo takalaidassa. Kauheella innolla se kyl laukkas sinne, mutta käsky vaatii vielä vahvistamista paljon. Se ei aina uskaltanut lähteä, odotti vaan jotain vapautuskäskyä... Lopuksi kuitenkin otin ilman palloa ja se teki ihan oikean ruudun, pysähtyi juuri oikealle paikalle. Ja mä näin tän siks, koska olin aika lähellä :)

Nyt mä vietän mukavan loppuillan kahden söpön herrasmiehen seurassa. On tosin hieman uneliasta porukkaa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.